Share this post on:

Haven kan være et udendørs rum som indleder til afslapning, skønhed og velvære. Haven behøver ikke at være forbundet med meget arbejde, og der er meget man kan gøre for at haven bliver et hyggeligt sted hvor man kan få en pause fra hverdagen. Hængekøjer kan bruges på mange måder, og er et klassisk stykke haveudstyr til sommeren. Der findes nogle forskellige typer hængekøjer man kan vælge imellem, og de giver både afslapning og dejlige farver som fremmer en ægte sommerstemning.

Gør brug af en dekorativ og komfortabel hængekøje

En hængekøje kan mange ting, og for eksempel signalerer den afslapning og gode sommerstemninger. Hvis du synes det er svært at komme ud og bruge haven jævnligt, så lok dig selv udenfor ved at sætte en hængekøje op. En flot mexicansk hængekøje har et fint, farverigt og let udseende. Denne type kan siges at være den mest elegante, men ikke den mest slidstærke. Derimod er den brasilianske stofhængekøje et mere slidstærkt alternativ som også kan holde til at børnene leger i den.

Hvilken slags hængekøje skal man vælge?

Det kommer helt an på din egen stil, når du vil vælge en hængekøje. Det er nemt at finde en hængekøje til en fornuftig pris, og hvis man har lyst kan man bestille begge slags køjer. På hængekøje.dk finder du flotte hængekøjer i alle stile, så du får mest muligt ud af din have. Hvis du har børn, så overvej for eksempel en brasiliansk hængekøje som kan holde til leg og lidt mere grov brug. Med en mexicansk hængekøje får du den højeste komfort, fordi det flettede stof giver plads til, at du får ekstra luft til ryggen. Dette kan være en fordel til sommerhygge i haven.

Bring flere farver ind med blomster

Blomster er en klassiker i haven, og når man har nogle dejlige planter udenfor, så får man hurtigt lyst til at komme ud og nyde dem. Det kræver ikke nødvendigvis særligt meget arbejde at plante blomster, og det kunne være et dejligt projekt som du kunne lave dette forår. Ved at plante blomster får du noget at se frem til, og de fine farver vil helt sikkert spille godt sammen med en farverig hængekøje. Nyd en god bog i hængekøjen imens du sidder i din prægtige have, som er fyldt med for eksempel dejlige engblomster.

Lav mad udenfor eller find andre haveaktiviteter

Nogle af de bedste ting ved haver er de aktiviteter som man samles om. Familier kan samles om at lave snobrød og grille pølser, og unge mennesker kan samles til kongespil med en øl i hånden og god musik i baggrunden. Til alle aktiviteter er det godt at have mulighed for at slappe af, når man er færdig, og derfor kunne det være en fin ide at indrette en lille hyggekrog i haven. Giv dig selv mulighed for at slappe af imens du er udenfor, så du virkelig får allermest ud af haven hele sommeren lang.

Share this post on: