Share this post on:

Er du læge, og har du dit eget kontor? Det kan være, at du skal tænke mere over, om der er noget, du bør gøre ved det. Du bruger mange timer på dit kontor, og selvom det er vigtigst, at dine patienter har det godt, er det også vigtigt, at du føler dig hjemme på dit kontor. Indret med en anatomi plakat eller andet flot.

Derfor er kontorindretning vigtig

Det er ikke alle, der har lyst til at indrømme det, men vi bliver en del påvirket af de omgivelser, vi befinder os i. Det er klart, at du skal have det godt, når du går på job, ligesom alle andre også skal have det. Her kan det faktisk gøre meget, at man sørger for at indrette et kontor på en måde, hvor man godt kan lide det. Så kan det også være, at du bliver gladere for dit job og for gladere patienter.

Få en anatomi plakat til kontoret

Indret f.eks. med en anatomiplakat til kontoret der, hvor du arbejder. Det kan være noget, der interesserer dig, og så er det også noget, der har mening i forhold til dit arbejde. Når man er læge, så synes man sikkert også, at anatomi er super spændende. Derfor kan det være, at man også skal vælge at pryde sit kontor med en anatomi plakat dertil. Det er i hvert fald noget, du kan overveje, om du har lyst til. En anatomi plakat behøves ikke at være vulgær. Den kan se ud på mange forskellige måder. Helt konkret er der naturligvis heller ikke noget ved kroppe, der er ulækkert.

Billeder af din familie

Det er også meget naturligt, at man indretter sit kontor med billeder af sin familie, og det kan derfor også være noget, du vælger at gøre på dit lægekontor. Det er klart, at der ikke skal hænge store billeder af din familie på væggen, men du kan sagtens have et lille billede i ramme, som du kan kigge på, når du er væk fra dem, du elsker, men du er på arbejde.

En kop, der er personlig

Det er de færreste, der ikke drikker kaffe, når de arbejder. Det kan være, at du også er en af de mange. Så kan du med fordel få en kaffekop til kontoret, der er personlig. Det kan være noget, du ønsker dig i gave eller noget, du giver til dig selv, fordi du er stolt af, at du har uddannet dig selv til læge.

Skal du i gang med at indrette kontoret?

Det kan være, at du nu har fået nok inspiration, så du ved, hvordan du skal gå i gang med at indrette dit kontor, så det er et sted, du kan lide at være. Man bruger enormt mange timer på sit arbejde, og derfor er det også vigtigt, at man har det godt, mens man er der. Her kan det faktisk godt hjælpe, at man har et hyggeligt kontor at møde ind på om morgenen, så pynt med billeder eller en anatomi plakat.

Share this post on: