Share this post on:

Du kender ham helt sikkert – han bliver inviteret til fødselsdag, med ud og spise og i biografen. Men han er altid for sent på den. Dig og resten af flokken står utålmodigt og venter på ham, fordi han igen er 10 minutter forsinket. Hvis det er din tur til at blive inviteret til fødselsdag hos ham som altid kommer for sent, så får du her nogle rigtig gode ideer til gaver til ham. Vi vil helt nøjagtigt komme ind på 2 gaveideer, som egner sig perfekte som gave til ham der altid kommer for sent. De 2 gaveideer er et smartwatch og en personlig notesbog.

 

Et smartwatch

Det er oplagt at give et ur i gave til ham der altid kommer for sent. Måske har han allerede et almindeligt armbåndsur, men af en eller andet grund, formår han stadig altid at komme for sent. Giv ham i stedet et smartwatch. Et smartwatch er – som navnet afslører – nem meget smartere end et almindelige armbåndsur. Hvorfor? Fordi du kan koble det til din kalender og indstille en alarm. På den måde bliver han altid i god tid mindet om, når han har en aftale. Han kan da gøre sig klar, og være på det aftalte sted, på det aftalte tidspunkt. Et smartwatch er den perfekte gave til ham der altid kommer for sent.

 

En personlig notesbog

Hvis han altid kommer for sent, så kan det tyde på, at han ikke har en notesbog til at skrive sine aftaler ned i. Vi har alle sammen vores telefon hvor vi kan skrive noter på, men det virker lang fra for alle. Man skriver en note i sin notes app, og glemmer den efterfølgende. Har man derimod en fysisk notesbog, hvor man kan skrive sine aftaler og andre ting ned i, så har man meget lettere ved at huske dem og følge op på dem. At notesbogen er personlig, gør blot gaven lidt mere speciel. Det er meget federe at give en betydningsfuld gave til ham – og det kan du gøre den, ved at gøre den personlig.

Share this post on: