Share this post on:

Hvis du har sat kryds i kalenderen, og der er en stor fest på vej, så skal du naturligvis have styr på dit fulde outfit. Her giver vi dig 3 forskellige looks, som du bør overveje, uanset hvilket anledning af fest du tilbydes. Om du foretrækker det ene outfit frem for det andet, er en smagssag. Du skal naturligvis også tage højde for din kroptype, da nogle kropstyper er mere egnet til nogle outfits, frem for andre kropstyper. – Dog er det vigtigste, at man føler sig glad og komfortabel i sit outfit, og så kan man være ligeglad med, hvad andre må tænke om sit valg.

Jakkesæt

Er du høj og tynd, så kan du sagtens bære et jakkesæt. Et jakkesæt er ikke mandligt, men det udstråler en sofistikeret og selvsikker kvinde. Et jakkesæt, og i sæt blazeren, giver virkelig fokus på ens figur, som man oftest gerne vil opnå, når man udvælger sit outfit. For at gøre det mere kvindeligt, man kan have håret løst og udstyre sig med masse smykker.

Kort kjole

Dem korte kjole er en klassiske, som man bare aldrig går galt i byen med. Det er, uanset om det er en festlig og farverig kjole, eller om den er mere enkel og ensfarvet. Korte kjoler fås i mange forskellige varianter, både med stropper, uden stropper, med diverse pyntegenstande, og man kan eventuelt, hvis kjolen tillader det, have et bælte om taljen, for at skabe den famøse timeglas figur.

Lang kjole

Man kan også overveje den lange kjole. Den lange kjole bruges oftes som gallakjoler, når man skal til gallafester. Den er stilren og udtrykker, ligesom jakkesættet, selvsikkerhed. Den lange kjole kan også fås med stropper, uden stropper eller eventuelt med korte eller lange ærmer. Husk smykker, som lige giver prikken over iét, for at udstykke sin feminisme.

Share this post on: