Share this post on:

Er du meget på farten? 

Så kan det være at du skal overveje mobilt bredbånd, det kan meget vel være noget for dig. Hvis du bruger meget tid i bussen eller toget, kan du have stor fordel af at have mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd kan du nemlig have dit internet med dig i bussen eller toget. Du kan faktisk have internettet med dig overalt hvor du går.  

Synes du også at bus turen eller tog turen til og fra arbejde er rigtig kedelig? Med mobilt bredbånd kan du bruge tiden i toget eller bussen på at slappe af med en god film eller din yndlingsserie, da du med det mobile bredbånd kan medbringe dit internet i bussen eller toget. Er du ikke til det der med at se film og serier, er det jo selvfølgelig også muligt at bruge forbindelsen til at arbejde fra. Kan du godt lide at holde ferie i sommerhus eller campingvogn, men synes du også det kan blive lidt kedeligt engang imellem? Nogle gange trænger man bare til at slappe af med en god film, en masse slik, popcorn og sodavand, præcis dette kan du gøre i sommerhuset eller campingvognen med mobilt bredbånd. Her kan du nemlig medbringer internetforbindelsen, og nemt streame din yndlingsfilm eller serie. Med mobilt bredbånd kan du opnå en god forbindelse og hurtig hastighed. Som du kan læse er der mange positive fordele ved at skifte til mobilt bredbånd. 

Som ved så meget andet er der desværre også nogle ulemper ved mobilt bredbånd, som det er vigtigt at være opmærksomme på. Når du vælger mobilt bredbånd får du ikke en ubegrænset datamængde, hvor du bare kan bruge løs. Tværtimod, med mobilt bredbånd for du en begrænset mængde data du kan bruge af. Du kan vælge i mellem forskellige mængder, når du vælger pakke. Det der sker når du har brugt alt din data, er at hastigheden på internettet sænkes. Derudover skal du være opmærksom på at du med mobilt bredbånd modtager internet igennem master, derfor vil du også kunne opleve at ende i områder hvor der ikke er dækning. I storbyerne er der rimelig god dækning, der hvor du sandsynligvis vil opleve de største problemer med forbindelsen vil formentlig være på landet. Det er dog ikke sikkert at dette vil være et problem. 

Share this post on: