Share this post on:

Hvis du også skal nyde det gode vejr i år, men ikke har lyst til at have makeup på i solen, så er eyelash extensions lige noget for dig. Med den rette vippelim kan de lange og fyldige vipper nemlig holde i op til to måneder, hvis man passer godt på dem. Så behøver man ikke at tænke på mascara, når man hopper i poolen eller sveder i solen.

Holdbare vipper hele ferien

Nogle af de problemer man støder ind i som pige gennem en sommer er, at makeuppen løber alle steder, når man har det varmt i solen. Man får måske tårer i øjnene af alt for meget sol, og så har man problemet med mascara alle steder.

For at undgå det kan man vælge at få lagt nogle falske øjenvipper. Det gør man som regel på en skønhedssalon, hvor de bruger en speciel vippelim, der gør, at det holder i lang tid.

Normalt er holdbarheden mellem 6 til 8 uger, hvilket svarer til en sommerferie i Danmark for mange, der enten er i skole eller studerende. I alle disse uger behøver man altså ikke at tænke på at lægge sin øjenmakeup, hvilket også betyder, at man ikke behøver at tage det af om aftenen. Man sparer altså tid både i sin morgenrutine og sin aftenrutine, når dette allerede er klaret.

Plej dem godt

Den specielle vippelim, som holder vipperne på plads i al den tid, skal dog også tilgodeses. Vil man beholde sine vipper i lang tid, skal man nemlig pleje dem rigtig godt ellers falder de hurtigt af.

Man skal sørge for at undgå alle former for vand og damp de første 24 timer på grund af den specielle vippelim. Derudover skal man undgå olier i øjenområdet, fordi limen kan godt opløses en smule, hvilket vil påvirke den fremtidige bindingsevne.

Hver morgen skal man sørge for at børste dem igennem, så de ikke bliver pjuskede og krøllet ind i hinanden. Hvis man gerne vil vaske dem, kan man bruge en bestemt form for makeuprens og børste.

Når man har været i bad, er det ligeledes vigtigt at huske at føntørre sine øjenvipper og børste dem bagefter. Det kan virke fjollet at føntørre sine øjenvipper, men det er for at få vandet ud af vipperne, så de ikke vil påvirke limen.

Meget at vælge imellem

Der findes mange forskellige materialer til dine vipper. Med den rette vippelim er det ikke noget problem lige meget hvilket materiale, det er.

De fleste vælger at få lavet øjenvipper, som er lavet af et syntetisk materiale. Hvis man gerne vil have flotte vipper hele året rundt, er det smart at fylde dem op hver tredje uge. Det syntetiske materiale er billigere og derfor nogens foretrukne.

Hvis man dog gerne vil flotte sig lidt mere, kan man også få vipperne i minkpels. Det vil betyde, at de er langt blødere og mere naturlige at se på end de andre, dog også en del dyrere.

Share this post on: